Sla navigatie over

Themawandelingen in Lier

Deze korte wandelingen duren één uur en tonen de hoogtepunten in het historische centrum van Lier. Een smaakmaker voor de toeristen én Lierenaars.

De gidsbeurten gaan op drie vaste dagen per week en in meerdere talen door.Dinsdag: Nederlands en Duits, zaterdag: Nederlands en Frans , zondag: Nederlands en Engels. De wandelingen zijn te reserveren bij Visit Lier en kosten 5 euro per persoon. Start om 14 uur aan de trappen van het stadhuis op de Grote Markt.  

Drie thematische zondagswandelingen in het najaar starten vanaf september. Inschrijven bij Visit Lier.

Zondag 20/9 fietstocht ‘Lier groeit’: Een rit door de straten, langs het water en in een stukje natuur aan de stadsrand. Op veertien stopplaatsen vertelt de gids verhalen over de stadsontwikkeling vroeger en nu.

Zondag 11/10 Street art-wandeling Lier Up: Ontdekt street art op kleurrijke muren in het centrum in dit project van Lierenaar Joachim Lambrechts.

Zondag 15/11 Lekker Lier: De gids begeleidt u naar een degustatie van Lierse bieren, jenevers of Vlaamse landwijnen uit Boechout. Daarna volg u de gids voor een korte stadswandeling, waarna u kan genieten van een 3-gangenmenu op restaurant.

Foto © Visit Lier

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder