Sla navigatie over

Thomas More Lier introduceert bevallingsrobot Victoria

Victoria is de jongere zus van Noelle, die de voorbije jaren al tientallen studenten hielp opleiden. Victoria is een computergestuurde pop, die men met de hulp van een tablet bedient. In Victoria zijn heel wat verbeteringen verwerkt, die de pop nog levensechter maken dan Noelle en de bevalling nog veel realistischer. Met Victoria wordt het ook mogelijk hoog-risico situaties te simuleren en te trainen.

Oefenen met een bevallingspop verhoogt het zelfvertrouwen van de vroedvrouwen in opleiding. Ze staan sterker in hun schoenen en zijn beter voorbereid op de stages en de praktijk.

De opleiding Vroedkunde van Thomas More in Lier gebruikt de bevallingspop niet alleen om de studenten op te leiden. Thomas More biedt simulatietrainingen aan voor het werkveld, waarbij vroedvrouwen in teamverband aan deelnemen. Acute verloskunde en reanimatietrainingen worden frequent gevraagd en op maat van een team gegeven.

Walter Grootaers die terug gaat toeren met de Kreuners en hun nieuwe single “Victoria” is de trotse peter van Emma-Charlotte. Hij kwam samen met de twee meters zijn petekind verwelkomen en deelde de suikerbonen uit.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder