Sla navigatie over

Tweede editie voor All You Can Jazz op zondag 7 mei

Met meer dan 500 bezoekers kende All You Can Jazz in 2022 een succesvolle start. Ripspiqué, Podiumacademie Lier en het Liers Cultuurcentrum beslisten dan ook al snel om  een tweede editie te  organiseren. 

“Jazzfans maar zeker ook muziekliefhebbers in het algemeen moeten zondag 7 mei dus zeker in hun agenda blokkeren. Op tien verschillende locaties in de Lierse binnenstad geven topbands het beste van zichzelf. De zorgvuldig uitgekozen locaties zijn zowel gebouwen van de stad als lokale horecazaken . Ook qua programmatie belooft het weer een mooie editie te worden. Net als  vorig jaar ligt de focus vooral op jong en/of lokaal jazztalent, “ vertelt schepen van cultuur Ivo Andries.

De details van het programma vind je op de website www.allyoucanjazz.be. Elke band speelt op dezelfde locatie twee sessies. De eerste van 15 tot 15.45 uur en de  tweede  van 16.30 tot 17.15 uur. Vermits de locaties op wandelafstand liggen van elkaar, hebben jazzfans de kans om in de loop van de namiddag tickets te boeken voor twee verschillende acts. Een ticket per sessie kost 10 euro.

Nieuw voor deze tweede editie is een afterparty  in de Zimmer. DJ All The Gin Joints legt tussen 17 en 21 uur de juiste jazzplaatjes op. Dit uiteraard op vinyl! De toegang voor deze afterparty is gratis.

Info: www.allyoucanjazz.be

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder