Sla navigatie over

Verkeersmaatregelen tijdens heraanleg Pastoriestraat

De Pastoriestraat wordt afgesloten vanaf maandag 10 januari om 9 uur. Opgelet: er zijn ook nutswerken bezig aan Berlaarsesteenweg 76, hiervoor is éénrichtingsverkeer voorzien in de Pastoriestraat. Dit éénrichtingsverkeer vervalt van zodra de werken voor de heraanleg starten en de Pastoriestraat wordt afgesloten.

De Beemdstraat wordt opengesteld voor verkeer in 2 richtingen, doodlopend ter hoogte van de Pastoriestraat, vanaf maandag 10 januari om 9 uur.

De rijrichting in de Maasfortbaan tussen Veemarkt en Pastoriestraat wordt omgedraaid vanaf maandag 10 januari. In dit gedeelte van de Maasfortbaan geldt op maandag 10 januari een parkeer- en stilstaanverbod tot het ogenblik dat de rijrichting is omgedraaid.

Vanaf maandag 17 januari wordt éénrichtingsverkeer, uitgezonderd fietsers, ingesteld op de Berlaarsesteenweg tussen de Ring en de Kroonstraat, vanaf 9 uur. Verkeer richting centrum is toegelaten. Omleiding wordt voorzien via Paul Krugerstraat, Hoogveldweg enRing(R16). ·         Op de Berlaarsesteenweg (binnen de Ring) geldt op maandag 17 januari een parkeer- en stilstaanverbod tot het éénrichtingsverkeer is ingesteld.

Op de Ring (R16) wordt gedurende de ganse periode van de werken een blauwe zone ingesteld van maandag t/m vrijdag, tussen 8 en 17 uur. ·         Donderdag 30 juni 2022 geldt een parkeer- en stilstaanverbod in de Maasfortbaan, tussen Veemarkt en Pastoriestraat en op de Berlaarsesteenweg (binnen de Ring) om enerzijds de rijrichting in de Maasfortbaan terug te kunnen normaliseren evenals het éénrichtingsverkeer op de Berlaarsesteenweg te kunnen opheffen.  

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder