Sla navigatie over

Verkiezingstoespraak voorzitter

De voorbije jaren, weken en maanden hebben we keihard gewerkt om ons verhaal en onze overtuiging uit te dragen. Dat was een positief verhaal. Een verhaal van samenwerken. We zijn nooit meegegaan met de angst. We hebben nooit vijanden gezocht. We zijn op dezelfde nagel blijven kloppen, Een rechte lijn, samen met onze partners van de MR.

We wachten nog op een aantal belangrijke uitslagen.?We zijn voorzichtig. En bescheiden. Voeten op de grond.Maar met onze rechte lijn lijken we vandaag licht terrein prijs te geven.

Maar wat die uitslag ook wordt, we kunnen vandaag niet juichen. De extremen hebben gewonnen. En voor die uitslag moeten we respect hebben. We moeten naar iedereen luisteren.

Maar ik zeg hier vanavond heel duidelijk : ?wij zullen nooit met het Vlaams Belang samenwerken.Onze waarden staan haaks op elkaar.

We blijven een rechte lijn volgen. ?Wij blijven vechten voor een land dat werkt. Dat hebben we gedaan, en dat blijven we doen.

Maar we hebben een bijkomende taak. Misschien wel de belangrijkste. Ervoor zorgen dat we, stap voor stap, mensen opnieuw doen geloven in de politiek. Dat we hun vertrouwen herwinnen. Altijd vanuit de liberale waarden die we vandaag méér dan ooit moeten verdedigen. De vrijheid om jezelf te zijn. De vrijheid om je eigen keuzes te maken. En de verantwoordelijkheid om er samen voor te zorgen dat ons land werkt.

Wij zijn een partij die gelooft in optimisme, in hoop en in samenwerking. Daar mogen jullie op rekenen.

Vandaag. En morgen.

Dankjewel voor jullie inzet.

Gwendolyn Rutten Voorzitter

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder