Sla navigatie over

Vierde Duckrace op Binnennete

Vanop de Mosdijk en Oever zal de wedstrijd bijzonder goed te volgen zijn, op het grasplein van campus Louis Zimmer van Atheneum Lier wordt een feesttent geplaatst met de nodige randanimatie.

Bart Peeters en Walter Grootaers, hebben zich dit jaar geëngageerd het ondertussen gekende concept van de eendjesrace in goede banen te leiden.

Voor amper 5 euro kan iedereen een badeend adopteren en zo kans maken op de mooie daaraan verbonden prijzen zoals elektrische topfietsen van go-cycling, juwelen, teakmeubelen, iPhones, enz.

De volledige opbrengst van het project schenkt Rotary Lier aan Kinderland in Berlaar.  Deze organisatie vangt kinderen op van 0 tot 8 jaar wiens ouders niet meer in staat zijn voor hen te zorgen waarbij Kinderland eerst en vooral tracht de gezinsfunctie (al dan niet tijdelijk) over te nemen maar ook de terugkeer naar het gezin opstart en begeleidt.

Eendjes kan u adopteren op verschillende voorverkoopadressen in Lier en via  de website www.duckracerotary.be waar u met enkele klikken eendjes kan bestellen.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder