Sla navigatie over

Visit Lier start nieuwe editie Proeftoer en Cycling Dinner

De proevertjestocht neemt u mee door de stad en op zoek naar heerlijke hapjes en drankjes. Zo combineert u de ontdekking van het Liers historisch erfgoed met zalig genieten van diverse smaken.

Op wandelafstand van elkaar vindt u 9 deelnemende handelszaken waar lekkere proevertjes klaarstaan. Proeftoer wordt voorgesteld in een handig boekje met 9 ruilbonnen die u inwisselt voor evenveel hapjes of drankjes. De bijgesloten stadsplattegrond wijst u de weg. De ruilbonnen blijven geldig tot 31 maart 2021.

Proeftoer is te koop bij Visit Lier aan 9,95 euro.   www.visitlier.be/eten-drinken/proeftoer/proeftoer

Voor de 11de editie van Cycling Dinner tekent Visit Lier een nieuwe culinaire fietstocht uit naar Halle-Zoersel. Deze route neemt u mee door de groene regio van de Kempen langs waterlopen, bossen en de antitankgrachten.

Fervente fietsers hebben de keuze tussen twee parcoursen, ook de tocht van vorig jaar naar Heist-op-den-Berg kan u dit jaar hernemen. U krijgt een fietskaart mee en vouchers die u in de restaurants overhandigt.

U start met een ontbijt op de Grote Markt. Daarna fietst u van gerecht naar gerecht. De soep, het hoofdgerecht en het dessert worden geserveerd op verschillende locaties tijdens de ontspannende verkenning van de regio.

Ook dit jaar zijn er prijzen te winnen. Los enkele vragen op of maak leuke foto’s tijdens uw fietstocht.

De Cycling Dinner-fietstochten lopen tot 4 oktober: ·         Lier – Halle-Zoersel – Lier, 48 km,  van woensdag tot zondag ·         Lier – Heist-op-den-Berg – Lier, 55 km,  op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag

Omwille van de coronarichtlijnen wordt vooraf reserveren sterk aanbevolen. Het aantal deelnemers op zondag wordt momenteel ook beperkt tot 50 fietsers per route.

Prijs per persoon 35 euro/20 euro voor kinderen tot 10 jaar. www.visitlier.be/doen/fietsen/cycling-dinner

Foto's © Visit Lier

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder