Sla navigatie over

Visit Lier start nieuwe Proeftoer

De proevertjestocht neemt u mee door de stad op zoek naar heerlijke hapjes en drankjes. Zo kunt u de ontdekking van het Lierse historisch erfgoed of het ontspannend shoppen combineren met het zalig genieten van diverse smaken.

Proeftoer wordt voorgesteld in een handig booklet met 8 ruilbons die u kan inwisselen voor een lekkernij. Een bijhorende plattegrond van het centrum toont u de weg.

Op wandelafstand van elkaar vindt u acht deelnemende handelszaken waar lekkere proevertjes klaar staan.

Harvey & Hayes aan de Grote Markt offreert een stukje speciale kaas . Chocolaterie Dom, eveneens aan de Grote Markt, biedt een schapenkoppenpraline aan. Bij koffiehoekje Van Ouytsel in de Rechtestraat kan genoten worden van een lekkere koffie en een Liers Vlaaike. In café de Refuge aan het Zimmerplein wacht een fris biertje of een lolly voor de kinderen. Bij Frituur Marcel in de Schapenkoppoenstraat kan er gesmuld worden van een puntzakje frieten met mayo . Crèmerie Jerome in de Frederik Peltzerstraat biedt een hoorntje met een bolletje ijs. Nieuwkomers zijn Bakkerij De Bakker in de Frederik Peltzerstraat – waar kan genoten worden van twee dessertkoekjes in de vorm van een schapenkop – en cupcakebar Barraf in de Antwerpsestraat waar een cookie wordt geproefd.

De Proeftoer- booklets zijn te koop bij Visit Lier aan 9,95 € en blijven geldig tot 31 maart 2020.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder