Sla navigatie over

Voka Open Bedrijvendag in Lier

Lier vertolkt haar inspirerende rol als Voka Openbedrijvendag Hotspot in de provincie Antwerpen met verve dankzij het enthousiasme van de Lierse ondernemers en de samenwerking met de stad Lier!   De deelnemende bedrijven zijn : de stedelijke bib ,    Ford Deprince Lier, Groep Lac Verschaeren (Liers Auto Bedrijf), Health Mate, Het Brabanderhof Paardenmelkerij, Hobeco Totaalprojecten , J.B. Construct Betonbouw en Betonstaal , JMC Containers , Lago De Waterperels , MCC – DGZ (Melk Controle Centrum Vlaanderen & Dierengezondheidszorg Vlaanderen) , Van De Velde Pipe Inspections & Solutions, Van Hool , Veranda’s Janssens , Vloebergs Zonnewering , Volvo Scancar Lier en Vosschemie Benelux.

Zie ook: www.openbedrijvendag.be/bezoekers en zoek op ‘Lier’.   Als bezoeker krijg je de unieke kans te ontdekken hoe je favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven tewerkgaan, waar je buurman werkt, …

Voor de bedrijven is het dan weer dé gelegenheid om trots te tonen wat er dag in dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt en uit te pakken met nieuwe gebouwen, producten, collega’s en nog veel meer. Iedereen welkom! ?Praktisch?Voka Open Bedrijvendag?Zondag 7 oktober, doorlopend van 10 – 17 uur Gratis   Het bezoek aan Open Bedrijvendag kunt u combineren met een dagje shoppen in Lier. Zaterdag 6 en zondag 7 oktober is het Weekend van de Klant. Deelnemende winkels doen ook zondag de deuren open en leggen de klanten een heel weekend extra in de watten. Meer op www.shoppeninlier.be.      

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder