Sla navigatie over

Voorjaarsprogramma ‘Shoppen in Lier’

Zaterdag 16 en zondag 17 maart kan je  extra plezierig shoppen tijdens ‘Lier Winkelplezier’.

Je maakt kans  op leuke Lierse prijzen! Kom met je aankoopbewijs van minimum 25 euro naar de infostand aan het begin van de Antwerpsestraat, waar je mag draaien aan het grote ‘Rad van fortuin’. Win fantastische prijzen zoals Monopoly Lier, een we ❤️Lier fleecedeken, een boottocht door Lier, een cycling dinner, centrumbonnen, draagtassen en tal van andere gadgets! De hoofdprijs van Lier Winkelplezier is een ballonvlucht boven Lier!

De winkels openen  zaterdag de deuren   van 10 tot 18 uur en zondag van 13 tot 17 uur. Dan zal je aan het rad kunnen komen draaien! Enkel aankoopbewijzen van 16 en 17 maart zijn geldig.

Tijdens het weekend van Lier Winkelplezier kan er gratis geparkeerd worden  in de ondergrondse parking ‘Grote Markt’.  

Ook volgende evenementen  tijdens het eerste halfjaar 2024   staan op het programma:

·        Week van de Anderstalige Klant op 6, 7 en 8 maart: anderstaligen oefenen hun Nederlands bij de deelnemende handelaars.

·        Paasactie ‘Het Gouden Ei’ van 25 maar tot en met 14 april:  de stad deelt  scheurloten uit aan de  shoppers waarmee ze leuke paasgeschenkjes kunnen winnen.

·        Maand van de markt van 30 maart tot en met  27 april: Lier  zet de  marktkramers in de kijker en organiseert  een wedstrijd.

·        Shoppen in Lier – BIJ-lachelijk lekker van 30 maart tot en met  27 april: acties  ter gelegenheid van de  Week van de Bij.

·        Zomerbraderij op 29 en 30 juni

·        Zomersolden koopzondag op 7 juli

De stad stelde  het voorjaarsprogramma van ‘Shoppen in Lier’ voor tijdens een after work voor Lierse handelaars, horeca, ondernemers en hun personeel . Meer dan 100 ondernemers namen  deel aan het informele netwerkevent.

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder