Sla navigatie over

Wandelen en fietsen in en rond Lier

In de zomerperiode op zondagen kan je  individueel of met je gezin aansluiten bij een rondleiding met stadsgids. 

Blikvanger in de nieuwe reeks zondagswandelingen is de Sint-Gummarussite. Omwille van de restauratiewerken in de kerk, bezoek je meer locaties rondom de kerk. 

Daarnaast kan je met de gids ook op zoek naar verdwenen vlietjes in de stad tijdens ‘Verhalen over water’ en bezoek je de nieuwe expo in het stadsmuseum ‘ruimte voor w a t e r’. 

Na het succes van eerdere rondleidingen worden ‘Alleen de dingen zingen’, de Compostela-wandeling en ‘Lier ongewoon’ herhaald als zondagswandeling. Ook het Fort van Lier wordt regelmatig bezocht met de stadsgids.

De zondagswandelingen lopen van 4 juni tot 15 oktober 2023. Een wandeling duurt  2 uur en start om 14 uur aan het stadhuis op de Grote Markt. 

Inschrijven  via de website van Visit Lier. Deelname : 5 euro per persoon, 1 euro voor houders van  UiTPAS met kansentarief.

Info: www.visitlier.be/nl/zondagswandelingen-met-gids

 

Voor het 14e seizoen van de culinaire fietstocht Cycling Dinner  pakt  Visit Lier uit met een nieuwe route richting Grootlo. 

De route is zo’n 60 kilometer lang en brengt fietsers langs de Grote Nete, Beerzelberg en kappelletjes. De 60 km lange fietsroute naar Sint-Job-in-‘t-Goor lokte vorig jaar bijna 2.000 fietsers en wordt dit jaar hernomen.

De culinaire fietstocht loopt van 1 april en tot en met 1 oktober 2023, elke woensdag tot zondag. Onderweg zijn 4 maaltijden voorzien langs mooie stopplaatsen. Deelname bedraagt 40 euro. Visit Lier schenkt per deelnemer 1 euro aan Think Pink. 

Info: www.visitlier.be/nl/cycling-dinner

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder