Sla navigatie over

Werken aan kruispunt Mechelsestraat met omliggende straten

 

 

Begin augustus start aannemer AGBb BV met verschillende herstellingswerkzaamheden  ter hoogte van het kruispunt met de Mechelsestraat en omgeving, Ook Pidpa en Aquafin zullen tijdens deze periode werken uitvoeren. 

De  herstellingen  vinden plaats van maandag 7 tot en met  donderdag 31 augustus en worden in verschillende fases aangepakt om de hinder zoveel mogelijk te beperken. 

  • Op het kruispunt Mechelsestraat-Kolveniersvest-F. Van Cauwenberghstraat-Kapucijnenvest  worden de vier zebrapaden heraangelegd in betonstraatstenen.
  • In de Kapucijnenvest tussen Mechelsestraat en de uitrit van de ondergrondse parking worden de dringendste verzakkingen aangepakt.
  • Het voetpad ter hoogte van  de uitrit  van de parking  Kapucijnenvest en de  ondergrondse containers wordt heraangelegd met    klinkers. 
  • In de rijbaan tussen Kolveniersvest en Kapucijnenvest voert Pidpa werkzaamheden  uit aan de drinkwaterleiding. 
  • Aquafin voert rioleringswerkzaamheden uit in de Mechelsestraat . Hierbij worden de riooldeksels opgehaald tussen het kruispunt met Florent Van Cauwenberghstraat en de uitrit van de spoed. De parking van het Heilig Hartziekenhuis en de in/uitrit van de spoeddienst blijft bereikbaar. Lokaal geldt tijdens de werken telkens een parkeerverbod.
  • Kleine kasseiherstellingen  worden uitgevoerd in de  Begijnhofstraat ter hoogte van Kapucijnenvest. Hiervoor wordt de rijrichting omgedraaid in K. Davidlaan. Verkeer vanaf K. Davidlaan – Begijnhofstraat – Zimmerplein kan altijd door langs de werken. Afslaand verkeer vanuit Begijnhofstraat in Kapucijnenvest wordt beperkt tot 3.5 ton.
Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder