Sla navigatie over

Werken kruispunt Mechelsestraat en omgeving verlengd

Van maandag 7 tot en met  donderdag 17  augustus zijn Kapucijnenvest en Mechelsestraat afgesloten voor alle verkeer ter hoogte van  de Kolveniersvest. Voetgangers kunnen door. Er geldt een parkeerverbod in de Kapucijnenvest.

Het verkeer wordt  vanuit Mechelsestraat omgeleid  via K. Davidlaan. 

Het kruispunt blijft open voor verkeer vanuit Kolveniersvest richting Florent Van Cauwenberghstraat – Grote Markt. 

De ondergrondse parking Grote Markt is enkel bereikbaar voor abonnees. Opgelet: zowel in- als uitrit verloopt, met slimme verkeerslichten, via F. Van Cauwenberghstraat.

De oct’s ter hoogte van de gebruikelijke uitrit van de parking in Kapucijnenvest zijn tijdens de werken niet bereikbaar. De dichtstbijzijnde oct voor restafval vind je in de Mechelsestraat. 

Van maandag 21 tot en met  vrijdag 25 augustus is de Kolveniersvest afgesloten voor alle verkeer ter hoogte van  het kruispunt met Mechelsestraat/Florent Van Cauwenberghstraat. Fietsers en voetgangers kunnen wel door.

Plaatselijk verkeer  blijft mogelijk tot aan de werken. Er geldt een parkeerverbod in Kolveniersvest.  Er wordt een plaatselijke omleiding voorzien via de brede Antwerpsestraat – Baron Opsomerlaan – Mechelsestraat. 

Van maandag 28 tot en met donderdag 31 augustus is de Florent Van Cauwenberghstraat afgesloten voor alle verkeer ter hoogte van nr. 45. Voetgangers kunnen door.  

Er geldt een parkeerverbod in de Florent Van Cauwenberghstraat. De parkeerplaats voor personen met handicap ter hoogte van nr. 33 blijft wel ter beschikking.

Het verkeer wordt omgeleid  richting Lisperstraat en parking Grote Markt via Kapucijnenvest,  Begijnhofstraat, Zimmerplein, Netelaan, Arthur  Vanderpoortenlaan, Berlaarsestraat, H. Geeststraat, Rechtestraat en Grote Markt. 

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder