Sla navigatie over

WZC Paradijs en Kisp op zoek naar zorgpersoneel

WZC Paradijs is op zoek naar meer zorgpersoneel. Het woonzorgcentrum heeft het initiatief genomen om meer kandidaten  aan te trekken naar  de zorgsector  in samenwerking  met volwassenonderwijs Kisp.

Volwassenenonderwijs Kisp is dit schooljaar gestart met een opleiding zorgkundige in Lier. De opleiding kon voordien niet in onze stad gevolgd worden. Om deze opleiding te ondersteunen en om kandidaten direct voeling te geven met de praktijk op de werkvloer werd er een les- en praktijklokaal geopend in WZC Paradijs.

Zo maken de zorgkundigen in spé direct kennis met hun mogelijk toekomstige werkgever. Deze lokalen worden gratis ter beschikking gesteld. De cursisten volgen twee dagen les in het woonzorgcentrum zelf. Op de andere dagen lopen ze stage.

Indien je na je opleiding als zorgkundige of verpleegkundige start in WZC Paradijs en dat verloopt positief, krijg je de helft van je inschrijvingsgeld terugbetaald als je één jaar in dienst blijft. Indien je minstens twee jaar in dienst blijft, wordt het volledige bedrag terugbetaald. De concrete voorwaarden voor de terugbetaling vind je op www.lier.be/teamParadijs.

Interesse in de opleiding zorgkundige? Neem contact op met [email protected] of kijk even op www.kisp.be

Foto ©  WZC Paradijs

 

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder