Sla navigatie over

Zebrapaden Grote Markt en omgeving worden hersteld tijdens krokusvakantie

De zebrapaden op de Grote Markt en aanpalende straten, momenteel uitgevoerd in witte marmer, dienen omwille van slijtage hersteld te worden. Als materiaal wordt voor witte betonstraatstenen gekozen, een materiaal dat duurzamer en steviger is dan het huidige marmer.

In totaal gaat het over zes zebrapaden grenzend aan de Grote Markt: Florent Van Cauwenberghstraat, Antwerpsestraat, Lisperstraat, Vismarkt, Rechtestraat en Werf.   De Grote Markt is afgesloten maar fietsers en voetgangers kunnen altijd door. De Lijn volgt een omleiding. Uw persoonlijke route kan u nakijken op www.delijn.be.

In de Fl Van Cauwenberghstraat , Werf, Rechtestraat en Vredebergstraat geldt voor de duur van de werken een parkeerverbod. In de Lisperstraat geldt tussen Grote Markt en Wijngaardstraat een parkeer- en stilstaanverbod. De parking Grote Markt blijft wel bereikbaar.

Verkeersmaatregelen   ·         Florent van Cauwenberghstraat, Antwerpsestraat, Lisperstraat lopen dood op de Grote Markt. ·         Afsluiten brug Vismarkt. Vismarkt, Rechtestraat en Werf lopen dood. Geen verkeer mogelijk van of naar Grote Markt.  ·         De Florent van Cauwenberghstraat wordt opengesteld voor plaatselijk verkeer in 2 richtingen, doodlopend aan de Grote Markt. ·         De smalle Antwerpsestraat wordt vanuit richting Kartuizersvest opengesteld voor plaatselijk verkeer in 2 richtingen, doodlopend aan de Grote Markt. ·         De Lisperstraat wordt tussen Grote Markt en Wijngaardstraat opengesteld voor plaatselijk verkeer in 2 richtingen, doodlopend aan de Grote Markt. ·         De Werf wordt opengesteld voor plaatselijk verkeer in 2 richtingen, doodlopend aan de brug Vismarkt. ? De Netelaan is enkel bereikbaar komende van Kapucijnenvest en Zimmerplein. ·         De Rechtestraat wordt opengesteld voor plaatselijk verkeer in 2 richtingen, doodlopend aan de Werf. ·         De Vismarkt is doodlopend ter hoogte van de brug. Om de Vismarkt bereikbaar te houden wordt de rijrichting van de Vredebergstraat tussen Vismarkt en Abtsherbergstraat omgedraaid.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder