Sla navigatie over

Zevende editie van Zomer in het Park

Zaterdag 22 juni tussen 14 en 19u start het festival met Carnivale , een kermisdorp met buitengewone installaties, absurde intermezzo’s en schitterende attracties.

Elke avond is er telkens vanaf 22u15 gratis zomercinema met enkele Oscarwinnaars als programmatie. Mensen kunnen hun eigen stoel meenemen om zo comfortabel mogelijk van de film te genieten.

Zondag 23 juni is er van 14 tot 18u. een zondagsmarkt.

Er spelen twee theatergezelschappen : De Seine brengt alle dagen behalve woensdag 27/6 om 20u.15 ‘Hof van Heden ‘ op het eilandje in het park. Het Grote Gelijk voert eveneens elke dag uitgezonderd maandag 24/6 ’De weg naar ergens’ op in de binnenkoer van het Heilig Geesthuis.

Samen met de Speelmicroob wordt een kinderzoektocht georganiseerd. De jongeren moeten in het .park en speeltuin de 5 bemanningsleden van de Santa Pinta zoeken. Na afloop krijgen ze een ijsje en één gelukkige wint een feestje tijdens een familievoorstelling in het Liers Cultuurcentrum.

Een jaarlijks terugkerend succesnummer is Supervlieg , een gratis kinderkunstenfestival voor families met kinderen vanaf 4 jaar. Het vindt plaats op zondag 30 juni van 13 tot 17u. Supervlieg wordt voor één keer omgedoopt tot ‘alles-wat-normaal-niet-mag-dag.’

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder