Sla navigatie over

Zomers shopweekend in Lier met Summer Kick Off

Heel dit weekend zijn de winkels open, kunt u kraampjes van verschillende handelaars ontdekken, koopjes doen en genieten van lekker eten en drinken. Voeg daar nog animaties bij voor het hele gezin en shoppen in Lier wordt nog leuker en gezelliger!   Zo kun u zaterdag de Vergeet ze nietjes tegenkomen, sprankelende typetjes die het publiek laten kiezen uit verschillende VergeetZEniet-bloemetjes: de zoete bloem (iets om te snoepen), uitvoerende bloem (kleine performance), warme bloem (een warme knuffel) en herinneringsbloem (Polaroidfoto).

Geniet die dag ook van een wervelend keukenconcert. Laat u zondag verrassen door vrolijk fladderende Monarchvlinders tijdens hun sprookjesachtig steltentheater. Of kom de goedgevulde bolderkar tegen waaruit ook jij een cadeautje mag kiezen. En nog veel meer… een gans weekend genieten van allerlei activiteiten zoals een poëtisch kapsalon, kleurrijke kinderregime en knutselende ballonplooiers! ??Kom met de fiets! En laat uw fiets pimpen door onze drie kakelende kunstenaars: Opa Fietsbel, Fifi Fiets en Bellafietsbella. Wasco’s, buizen, stokjes, kralen, dieren, papier, bloemen, … niets te gek voor deze drie.

Overzicht straatanimatie tijdens Summer Kick Off:

Zowel zaterdag als zondag doorlopend: kindergrime, ballonplooiers.

Zaterdag 22 juni tussen 14 en 18 uur - Vergeet ze nietjes?- Van Slag?- Poëtisch Kapsalon?- Fietsen pimpen

Zondag 23 juni tussen 14 en 17 uur - Vlindervlucht?- Cadeautjesteam?- Poëtisch Kapsalon?- Fietsen pimpen

Tip: boekenmarkt met tweedehands boeken, strips, … op de Grote Markt zondag 23 juni van 10 tot 18 uur. Ook de bib zal present zijn met een  standje op deze boekenmarkt want het is Zwerfboekenféest!

Meer info: http://lier.bibliotheek.be/artikel/zwerfboekenfeest.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder